Branches

In welke branches zijn wij actief? Dat leest u hier!

Als uw branche er niet tussen staat, betekent het niet dat we hiervoor geen mogelijkheden hebben. Neem in dat geval contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bouwgerelateerd

Voor een bouwproject zijn meerdere specialisten nodig. Dat maakt de bouw complex. Coördinatie en communicatie zijn van het grootste belang binnen de bouw.

GWW

De GWW-sector onderscheidt zich van andere sectoren omdat de overheid direct of indirect opdrachtgever is. Dit vereist een aantal certificaten.

Touringcarbedrijven

Touringcarbedrijven maken door middel van ISO9001 duidelijk dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en dat er voldaan wordt aan wet- en regelgeving.

ICT

Informatiebescherming is voor ieder ICT-systeem van het grootste belang. Een datalek of hack kan de continuïteit van de organisatie in gevaar brengen.

Dienstverlenende sector

De toegevoegde waarde voor de klanten is grotendeels afhankelijk van de competenties van de medewerkers in de dienstverlenende sector.

Import/export

Import- en exportbedrijven hebben te maken met grote risico’s. Het is van belang om dit in kaart te brengen en checks & balances aan te brengen.

Productiebedrijven

Productiebedrijven herbergen tal van processen waar onderlinge afstemming en communicatie van groot belang zijn.