Touringcarbedrijven

De kern van touringcarbedrijven is ‘besloten personenvervoer’. Dit is een containerbegrip waar verschillende onderdelen in te onderscheiden zijn:

Competenties van de medewerkers en een goede planning zijn bepalend voor het succes van het touringcarbedrijf. Ook is het belangrijk om te voldoen aan het rij- en rusttijdenbesluit en aan de wegenverkeerswet.

touringcarbedrijven

Managementsysteem voor touringcarbedrijven

Ten slotte is ook de staat en de uitrusting van de touringcars onderdeel van het succes. Een managementsysteem conform ISO9001 bepaalt de risico’s en kansen waar het bedrijf mee te maken heeft of kan krijgen. Bovendien zorgt dit systeem ervoor dat er aan de wet- en regelgeving waar touringcarbedrijven mee te maken hebben wordt voldaan. Het ISO9001 managementsysteem zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen worden beheerst en dat er verbetermanagement kan worden toegepast.

Schonewille kent de touringcarbranche al vele jaren en weet welke specifieke wensen en eisen er binnen de sector zijn. Wij ondersteunen uw touringcarbedrijf met een op de sector toegespitst managementsysteem conform ISO9001 en wet- en regelgeving.